EMLÉKEZTETŐ

 

Készült: a 2023. január 09.-én, a Baranya Megyei Mérnöki Kamara elnökségi ülésén, a BMMK tárgyalójában tartott Elnökségi ülésről.

 

Jelen vannak jelenléti ív szerint:

Az elnökségi tagok: Bocz Gábor, Lenkovics László, Feilné Győry Zsuzsa, Knipl Károly, Répás Balázs, dr. Szabó Éva Ibolya, Baumann Mihály, dr. Winkler Ervin titkár

 

Tárgy: Elnökségi ülés

Napirendi pontok:

  1. 2023-as év mérföldkövei

Előadó: Bocz Gábor elnök

 

A mérnökbál február 18.-án lesz a pécsi Kodályközpontban, mely alapján a meghívót rövid időn véglegesíteni fogjuk. Az előzetes piackutatás alapján több szponzor is közreműködik az esemény lebonyolításában, akiket a meghívón is szerepeltetni fogunk. A rendezvény csak a kiemelt meghívottak számára lesz térítésmentes.

 

A médiafelületek működése megindult. A felületeken olyan tartalmakat kell megjelenítenünk, mely a tagok és a nyilvántartottak számára egyaránt fontos. A tartalmak feltöltésnek a folyamtát és a felelősök személyét meg kell határoznunk a közeljövőben.

 

A tagok számára biztosítandó kedvezményekhez kapcsolódva ajánlatot kértünk egy céginformációs szolgáltatással, egy tenderfigyelő és egy biztosítással foglalkozó gazdasági társaságtól, melyek tartalmáról tervezetten a következő ülésen lenne szükséges döntenünk.

 

  1. Tájékoztató a mérnök továbbképzésekről, valamint a további programról

Előterjesztő: Feilné Győry Zsuzsanna elnökségi tag

 

A területi kamarák eltérő árakon szervezik a szakmai továbbképzéseiket. A kamaránk januártól már kikerült az ÁFA körből, melynek alapján a képzési díj adómentes. Javaslatunk szerint a tagok számára kedvezményes 2.000.- Ft, míg a nyilvántartottak számára 8.000.- Ft lenne a továbbképzés, ösztönzve ezzel a nyilvántartottak számára a kamarai tagsághoz kapcsolódó további előnyök megismerését.

 

  1. Határozat hozatal a tagfelvételekről és jogosultságokról

Előadó: Dr. Winkler Ervin titkár

Kamarai tagfelvétel

 

Ikt.sz. kódszám Név
1/2023 02-1536 Englert Csaba
2/2023 02-1537 Pap Attila
3/2023 02-1538 Török Zoltán József

 

Az Elnökség tagjai a tagfelvételt megszavazták.

  1. Egyebek

 

Következő ülés időpontja: 2023. 02. 06. 15.30.

 

kmf.

Az Emlékeztetőt összeállította:

Dr. Winkler Ervin