EMLÉKEZTETŐ

 

Készült: a 2022. december 05.-én, a Baranya Megyei Mérnöki Kamara elnökségi ülésén, a Paulus Étterem emeleti különtermében tartott Elnökségi ülésről.

 

Jelen vannak jelenléti ív szerint:

Az elnökségi tagok: Bocz Gábor, Lenkovics László, Feilné Győry Zsuzsa, Knipl Károly, Répás Balázs, dr. Szabó Éva Ibolya, dr. Jaczó Zoltán, Baumann Mihály, Horváth Lajos,

  1. Winkler Ervin titkár

 

Tárgy: Elnökségi ülés

Napirendi pontok:

  1. Ősz értékelés, avagy az elmúlt három hónap tanulságai.

Előadó: Bocz Gábor elnök

 

A májusi tisztújítást követően indult, de érdemében ősztől megkezdett szakmai munka eredményesnek tekinthető a megújult elnökség szempontjából. Az érintett témakörökhöz megfelelő számú javaslat született, melyek alapján sikerült megkezdeni több érdemi szakmai javaslat előkészítését. Tanulságként meg kell említeni, hogy a jövőben a felvetéseket követő előkészítési tevékenység során hatékonyabban kell dolgoznunk a döntések mielőbbi megvalósítása érdekében.

 

  1. BMMK bál szervezése.

Előadó: Bocz Gábor elnök

 

A területi kamara döntése alapján a mérnökbál egy olyan társadalmi esemény, melyet méltó módon szükséges megtartani február hónapban. A Palatinus bezárása miatt több új helyszín jöhet szóba, melyektől ajánlatokat kell kérnünk a megalapozott döntés érdekben. Több szponzor bevonására is szükség lehet a rendezvény színvonalat lebonyolítása érdekében.

 

  1. Tagsági kedvezmények – A kampány!

Előterjesztő: Bocz Gábor elnök

 

A január hónaptól megemelkedő tag és nyilvántartási díjakhoz kapcsolódóan a kamara részéről szükséges lenne olyan szolgáltatások biztosítása, melyekkel a jogosultsággal rendelkező és nem rendelkezők számára a tevékenységükhöz kapcsolódó költségek enyhíthetőek lennének. Előreláthatólag a februári elnökségi ülésen meg kell határoznunk azt a kezdő kedvezménykört, melyet az érintettek igénybe vehetnek az év során.

 

  1. Közösségi média folyamata

Előadó: Bocz Gábor elnök

 

A közösségi média felületek működtetésére vonatkozóan érkezett ajánlatokat alapján a következő ülésen döntést kell hozni azok működési módjáról és a kapcsolódó feladatokról.

 

5. Informatikai rendszereink folyamata

Előadó: Bocz Gábor elnök

 

A következő év elején a levelezőprogram megújítása már elkerülhetetlen annak érdekében, hogy a kimenő levelek megfelelő számban és minőségben eljuthassanak a címzettekhez. A folyamatba az informatikai rendszereinket jelenleg működtető személyt is be kell vonnunk.

 

  1. Határozat hozatal a tagfelvételekről és jogosultságokról

Előadó: Dr. Winkler Ervin titkár

Tervezői, szakértői jogosultság megadása

 

Ikt.sz. Kamarai szám Név Tanúsítvány Szakértői jogosultság
 

128/2022

 

02-0534

 

dr. Bakó Tibor

 

 

FV-SZ

 

SZÉS14

 

Az Elnökség tagjai a meglévő tanúsítvány átsorolását jóváhagyták

 

  1. Egyebek

 

Következő ülés időpontja: 2023. 01. 09. 15.00.

 

kmf.

 

Az Emlékeztetőt összeállította:

Dr. Winkler Ervin